Carambol cu 5 mașini în Bihor. Circulație restricționată

2787
FOTO ©️ Infotrafic Bihor&Oradea

Cinci autoturisme au fost implicate miercuri după-amiază într-un accident rutier.

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe DN 76, la ieșirea din localitatea Hidișelul de Jos către municipiul Oradea, județul Bihor, s-a produs un accident în care au fost implicate cinci autovehicule. În urma coliziunii, o persoană a fost rănită ușor.

Traficul rutier este restricționat, în zonă se circulă pe o singură bandă iar echipaje de poliție și pompieri sunt prezente la fața locului pentru gestionarea situației.

Se estimează reluarea circulației în condiții normale în 45 de minute.

Știre în curs de actualizare…

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.