Căprioară căzută într-o fântână salvată de pompieri (foto-video)

375


O căprioară căzută într-o fântână, a fost salvată joi de pompieri bihoreni.

​Sesizarea prin Sistemul Unic 112 a fost primită în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” Bihor, în jurul orei 11.05, apelanta solicitând intervenția unui echipaj pentru salvarea unei căprioarecăzute într-o fântână aflată pe un teren agricol din localitatea Balc.

​La locul indicat au fost mobilizați de urgenţă, pompierii Detașamentului Marghita, cu o autospecială de intervenție dotată cu echipamente specifice de salvare din medii ostile.

​Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că animalul zăcea într-un puț dezafectat, adânc de circa trei metri, astfel că, unul dintre membrii echipajului, asigurat de ceilalți colegi, a coborât rapid în puț și a realizat dispozitivul de evacuare, aducând căprioara, în siguranță, la suprafață.  

​Odată scoasă din fântână, căprioara a fost curățată de noroi și apoi verificată de un veterinar chemat de pompieri la locul intervenției, după care a fost eliberată, teafără, pe câmpul din apropiere.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.