Camion în flăcări pe DN1, la limita cu judeţul Cluj

2722
Foto © Petru Nicolae Hais

Un camion a izbucnit in flacari în această dimineață pe șoseaua care leagă Oradea de Cluj – Napoca, DN 1(E60) la ieșire din  Piatra Craiului spre Cluj.

Imaginile cu TIR-ul cuprins de incendiul au fost surprinse de un șofer aflat în trafic.

Autotrenul transporta furnir. Incendiul a fost atat de violent incat la momentul sosirii detasamentelor de pompieri de la Alesd TIR-ul era deja distrus de flacari in partea din fata. Echipaje de pompieri ajunse la fața locului au reuşit să stingă incendiul. Incendiul ar fi izbucnit probabil din cauza unui scurtcircuit la instalația electrică a camionului.Focul nu a produs victime.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.