Cadavrul unui tânăr descoperit pe marginea Centurii Oradea

3606

Cadavrul unui tânăr a fost descoperit, joi, pe centura Oradea.

 

„Victima prezintă urme de violenţă la nivelul trunchiului. Se desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de omor”, a declarat, potrivit ebihoreanul.ro, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, procurora Miriam Mihai.

Conform aceleiaşi surse, cercetările sunt în derulare „in rem”, până când medicii legişti vor stabili cauza exactă a decesului şi circumstanţele în care s-a produs.

Cadavrul tânărului a fost identificat şi nu este din Bihor. A fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Bihor, pentru efectuarea necropsiei.

Știre în curs de actualizare

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.