Cadavrul unui bărbat, scos de pompieri din apele Crişului Repede

1688
Foto ©️ AlesdOnline arhivă

Pompierii orădeni au intervenit miercuri pentru degajarea trupului neînsuflețit al unei persoane din apele Crișului Repede.

​Miercuri, 9 septembrie, în jurul orei 13.00, un apelant al numărului unic 112 solicita intervenția echipajelor specializate ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor în municipiul Oradea, în zona situată între Podul Densuşianu și Podul CFR, pentru degajarea unei persoane care plutea la aproximativ cinci metri de mal, în apele Crișului Repede.

​La locul indicat de apelant au intervenit de urgență, pompierii militari din cadrul Detaşamentului 2 Oradea, care, în scurt timp, au adus la mal corpul neînsuflețit al unui bărbat a cărui identitate urmează a fi stabilită de organele abilitate.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.