Cadavrul unei persoane găsit în Crișul Repede 

2305
Barcă pompieri
Foto caracter ilustrativ

Pompierii militari au intevenit vineri, în jurul prânzului, pentru a scoate un cadavru din apele Crișului Repede.

 

Cadavrul a fost văzut în Criș, în zona Podului Carol (Sovata) din Oradea de un trecător, care a și sunat la 112. Trupul neînsuflețit plulea la circa 8 metri de mal.

Potrivit maior ISU Crișana, Camelia Roșca, la fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea, care au intervenit cu barca din dotare și alte echipamente și accesorii specifice pentru a aduce trupul la mal.

Medicul de pe echipajul de Terapie Intensivă SMURD Oradea nu a mai putut decât să constate decesul victimei.

„Cercetările efectuate de polițiștii Biroului de Investigare a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au confirmat faptul că persoana decedată este orădeanca de 66 de ani, care plecase voluntar de la domiciliu în ziua precedentă”, transmite comisar-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. În prezent nu există suspiciunea că femeia ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Polițiștii orădeni continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul, a mai spus Fărcuța.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.