27.2 C
Aleşd
duminică, 16 iunie 2024
Blue Container Aleșd

Bolojan și Birta au votat pentru competență și dezvoltare

Ilie Bolojan și Florin Birta au votat în cursul dimineții, în Oradea. Președintele PNL Bihor, Ilie Bolojan, a votat la ora 9, la secția de votare nr. 126, din incinta Colegiului Național „Emanuil Gojdu” din Oradea. Ilie Bolojan candidează din partea PNL pentru al doilea mandat la funcția de președinte al Consiliului Județean Bihor. 

Am votat pentru oameni competenți care au probat că au capacitatea să realizeze proiecte europene importante, să creeze condiții pentru dezvoltare și condiții mai bune pentru oameni. Suntem optimiști și sper că un număr cât mai mare de orădeni și bihoreni vor participa la vot, în așa fel încât rezultatul să reflecte cu adevărat opțiunile comunității noastre. Pentru Parlamentul European, am dat un vot pentru reprezentarea cu demnitate a României în familiile europene importante”, a declarat Ilie Bolojan, la ieșirea din secția de votare.

Florin Birta – însoțit de soție și de fiul cel mare 

Primarul Florin Birta a votat la Liceul Ady Endre. Candidatul PNL pentru funcția de primar al Oradiei a ajuns la secția de votare nr. 123 la ora 10, însoțit fiind de soția sa, Patricia și de fiul său cel mare, Bogdan, elev în vârstă de 18 ani, care a votat pentru prima dată.

Președinte al PNL Oradea, Florin Birta candidează pentru un al doilea mandat de primar:

Am votat în primul rând pentru orădeni, am votat pentru ca Oradea să își continue dezvoltarea. Am votat pentru un parteneriat onest între Primăria Oradea și Consiliul Județean. Am votat pentru un oraș care să atragă, în continuare, fonduri europene și să dezvolte, în continuare, proiecte în municipiul Oradea, astfel încât cu toții să avem un nivel de trai cât mai ridicat”.

Florin Birta și-a exprimat speranța pentru o prezență cât mai mare la urne, astfel încât votul să fie unul cât mai reprezentativ. „Sunt optimist că parcursul orașului Oradea din ultimii ani de zile va fi recunoscut de către orădeni”, a conchis candidatul PNL pentru Primăria Oradea, la ieșirea de la urne. 

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,717FaniÎmi place
1,736CititoriConectați-vă
993CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,610AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI