Biroul Electoral de Circumscripție Județeană (BEJ) va efectua instructajul președinților și locțiitorilor celor 655 de secții de votare de la nivelul județului

151

Biroul Electoral de Circumscripție Județeană (BEJ) nr.5 Bihor va efectua în zilele de 22 și 23 septembrie instructajul președinților și locțiitorilor celor 655 de secții de votare de la nivelul județului, conform atribuțiilor care îi revin în baza art.32 alin.c) din Legea nr.115/2015 pentru alegerea autorităților administrației publice locale.

 

Sesiunile de instruire vor avea loc online, în sistem de videoconferință, cu suportul tehnic și logistic a Direcției Județene de Telecomunicații Speciale Bihor și Instituției Prefectului județul Bihor după următorul program:

• Marți 22 septembrie – 2 sesiuni începând cu ora 12:00, respectiv ora 14:30, fiind programate secțiile din municipiul Oradea și din primele 30 de UAT-uri din județ, în ordinea numerotării circumscripțiilor electorale;

• Miercuri 23 septembrie – 2 sesiuni începand cu ora 12:00, respectiv ora 14:30, fiind programate restul secțiilor din cele 101 circumscripții electorale din județul Bihor.

Instructajul va fi coordonat de președintele BEJ Bihor judecător Radu Harja, cu participarea reprezentanților Autorității Electorale Permanente – Biroul Județean Bihor, a Direcției Județene de Statistică Bihor și a Instituției Prefectului județul Bihor. 

De asemenea, pentru o coordonare cât mai efecientă a procesului electoral, la sesiuni vor lua parte inclusiv președinții și locțiitorii celor 101 circumscripții electorale organizate la nivelul județului.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.