1.5 C
Aleşd
joi, 7 decembrie 2023

Bilete de tratament pentru pensionarii bihoreni, în stațiuni foarte solicitate

Casei Județene de Pensii Bihor i-au fost repartizate un număr de 406 bilete de tratament pentru seria a IX-a, începând cu data de 15 iunie 2018, pentru stațiunile: Sovata, Herculane, Călimănești, Buziaș, Covasna, Eforie Nord, Felix Geoagiu, Govora, Lacul Sarat, 1 Mai, Moneasa, Neptun, Olănesti, Ocna Șugatag, Olănesti, Saturn, Slănic Prahova, Techirghiol, Tinca, Turda, Tușnad, Vatra Dornei, Căciulata, Venus.

- Publicitate -

Biletele se pot ridica de la sediul institutiei, zilnic, de luni până vineri între orele 8-16, pâna in data de 18 iunie 2018, ora 14. Redistribuirea biletelor de tratament  neridicate se face în data de 19 iunie 2018, ora 8.

Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de titular, prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferent lunii mai 2018( original)/adeverinta eliberata de catre angajator cu castigul brut aferent lunii anterioare repartitiei, precum  si biletul de trimitere formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate (copie si original). 

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,494FaniÎmi place
1,745CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI