Bilete de tratament pentru pensionari

345
Bilete de tratament pentru pensionari

CJP Bihor a primit pentru seria 17, începând cu data de 15 noiembrie 2017, 333 de bilete de tratament.

Acestea sunt pentru staţiunile: Băile 1 Mai, Buziaş, Bălţăteşti, Căciulata, Călimanesti, Covasna, Băile Felix, Govora, Băile Herculane, Lacu Sărat, Mangalia, Moneasa, Ocna Şugatag, Olăneşti, Slănic Prahova, Sovata, Stâna de Vale, Târgu Ocna, Tinca, Turda, Tuşnad, Vatra Dornei.

Biletele se pot ridica de la sediul instituţiei, zilnic, de luni până joi între orele 8 -14, iar vineri între orele 8-13, până în data de 10 noiembrie 2017, ora 12. Redistribuirea biletelor de tratament neridicate se va face din data de 13 noiembrie 2017, ora 8.

Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular, prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferent lunii octombrie 2017 (copie şi original) sau adeverinţă eliberată de către angajator cu câştigul brut aferent lunii anterioare repartiţiei, precum şi biletul de trimitere formular cu regim special, de la medicul de familie sau de specialitate (copie şi original).

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.