Bihorean reţinut pentru că a omorât un câine

1390
Reținut de polițiști
Foto caracter ilustrativ

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, a fost reținut de polițiști după ce a ucis un câine.

 

Vineri, 21 ianuarie, în urma probatoriului administrat și a cercetărilor efectuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, a unui bărbat de 63 de ani, din localitatea bihoreană Sântandrei, bănuit de comiterea infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

Acesta este bănuit că, în perioada 18 ianuarie a.c., ora 17.00 – 19 ianuarie a.c., ora 09.00, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi ucis cu intenție, prin lovirea cu un corp contondent în zona capului, un animal din specia canină, rasă comună, de talie medie, cu zgardă la gât. Câinele a fost găsit decedat în curtea acestuia.

Din cercetări s-a stabilit că animalul era în proprietatea unui localnic din Sântandrei.

Câinele ucis

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a bărbatului de 63 de ani.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.