Bihorean prins în flagrant în timp ce transporta droguri de risc 

1211

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Oradea – S.T. Oradea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au prins în flagrant delict trei bărbați, în timp ce ar fi transportat peste 4,3 kg de cannabis.

 

Vineri, 18 februarie, pe Drumul Național 79, în municipiul Salonta, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea au prins în flagrant delict un tânăr, de 21 de ani, din județul Bihor și alți doi bărbați, de 31 și 28 de ani, ambii din județul Satu Mare, bănuiți de trafic intern și internațional de droguri de risc.

Aceștia au fost depistați în timp ce ar fi transportat, cu un autoturism, 4,35 kg. de cannabis. 

Din cercetări a rezultat că drogurile ar proveni dintr-o țară a Uniunii Europene și ar fi fost introduse ilegal în țară. 

După prinderea în flagrant delict a celor trei bărbați, au fost puse în aplicare trei mandate de aducere.

După audierea acestora, procurorul D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea a dispus reținerea tânărului de 21 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate, în vederea documentării activității infracționale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului Rutier Bihor și de la Poliția Municipiului Salonta din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, precum și de cel al Poliției de Frontieră.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.