Bihorean prins de polițiști în timp ce tăia ilegal arbori din pădure

752
Copac tăiat
Foto caracter ilustrativ

Prins în flagrant de polițiști, în timp ce tăia ilegal și sustrăgea arbori, dintr-o pădure.

Joi, 2 aprilie, în jurul orei 15.30, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au depistat în flagrant delict un bărbat de 44 de ani, din comuna Lăzăreni, județul Bihor, în timp ce tăia fără drept și sustrăgea 4 arbori specia frasin, din pădurea localității bihorene Gepiș.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea – Postul de Poliție Lăzăreni, sub aspectul comiterii infracțiunilor detăiere fără drept de arbori” și „furt de arbori”.

Cantitatea de 1,5 metri cubi de material lemnos, specia frasin, rezultată în urma săvârșirii infracțiunilor, a fost confiscată și predată în custodie Ocolului Silvic Tinca.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.