Bihorean plecat de la azil. L-ați văzut?

436
FILIMON SIMION
FILIMON SIMION

Un bărbat în vârstă de 77 de ani din localitatea Sârbi, este căutat de Poliţie, după ce, a plecat de la azilul în care se afla şi nu a mai revenit.

„Polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au fost sesizați la 23 octombrie, de reprezentații unui azil pentru persoane de vârsta a treia din localitatea Miersig, comuna Husasău de Tinca, județul Bihor, că în cursul zilei de 23 octombrie a.c., în jurul orei 15.00, un bărbat de 77 de ani, din localitatea Sârbi, comuna Sârbi, județul Bihor – FILIMON SIMION – a plecat voluntar din respectivul centru de în grijire în care era internat și nu a mai revenit”, transmit reprezentanții Poliţiei Bihor.

SEMNALMENTE: înălţime 1,65 m, greutate aproximativ 60 de kg., constituție slabă, faţă ovală, ochi căprui, păr grizonat, cu calviție frontală.

ÎMBRĂCĂMINTE: Vestă din fâș neagră, bluză cu mâneci lungi, neagră, pantaloni negri, papuci din cauciuc, negri, cu blană.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.