Bihorean în vârstă de 35 de ani dat dispărut. L-ați văzut?

307
HENDRE ARPAD
HENDRE ARPAD
 

Polițiștii bihoreni sunt în alertă după ce un tânăr în vârstă de 35 de ani a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. 

Potrivit IJP Bihor, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săcueni au fost sesizați joi, 7 octombrie a.c., de familia unui bărbat de 35 de ani, din localitatea Sânnicolau de Munte, județul Bihor – HENDRE ARPAD – că acesta a plecat voluntar de la domiciliu, în cursul nopții de 3 spre 4 octombrie a.c. şi nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: 1,70 – 1,72 m înălțime, aproximativ 65 – 70 de kg., constituție slabă, faţă ovală, ochi căprui, păr negru, ondulat.

ÎMBRĂCĂMINTE: Pantaloni albaștri, geacă de piele neagră, pantofi sport negri.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.