Biciclistă acroșată de o mașină, în Oșorhei

830
ambulanta Aleșd
Foto caracter ilustrativ

Joi, 12 martie , la ora 08.35, pe drumul județen 767/E, în localitatea bihoreană Oșorhei, un bărbat de 28 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Alparea Oșorhei, după ce a efectuat depășirea unei biciclete pe care circula o femeie de 56 de ani, din Oșorhei, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers spre dreapta, înspre parcarea unui magazin, intrând în coliziune laterală cu biciclista.

În urma accidentului rutier, biciclista a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.