Biciclist mort după ce a intrat într-un stâlp

1167
bicicletă Accident-800x449
Foto caracter ilustrativ
 

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, vineri, în localitatea Cadea, din judeţul Bihor, după ce a lovit un stâlp, în timp ce mergea pe bicicletă. 

Victima, un bărbat de 56 de ani din localitatea menționată care se deplasa pe o bicicletă cu frâne care „nu prindeau”, pe un sector de drum în pantă a pierdut controlul direcției. Astfel, biciclistul a ieșit în afara părții carosabile și a izbit violent un stâlp din beton de susținere a rețelei electrice.

„În urma accidentului rutier, biciclistul a suferit leziuni care i-au provocat decesul. Polițiștii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, spun reprezentanţii IPJ Bihor.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.