Biciclist lovit de mașină. Șoferul a fugit de la fața locului

1468
Biciclist lovit de mașină
Foto caracter ilustrativ
 

Depistat cu operativitate de polițiștii salontani, după ce a acroșat un biciclist și a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției.

 

Joi, 13 august, la ora 16.03, un bărbat de 37 de ani, din comuna Ciumeghiu, județul Bihor, în timp ce conducea unautoturism, la ieșirea din curtea unor blocuri, înspre strada Oradiei din municipiul Salonta, a acroșat ușor, cu partea din față a autovehiculului, un tânăr de 15 ani, din Salonta, care circula cu bicicleta pe trotuar, direcția Oradea înspre Salonta.

După producerea evenimentului, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției, fiind depistat cu operativitate de polițiștii salontani, pe strada Crișan din localitate.

În urma accidentului rutier, biciclistul a suferit leziuni ușoare.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Rutier Salonta continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Tot joi, la ora 08.49, un tânăr de 24 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Seleușului din Oradea, la intersecția cu strada Eftimie Murgu nu a acordat prioritate de trecere și a accidentat un bărbat de 71 de ani, din Oradea, care traversa strada pe marcajul pietonal, din partea dreaptă.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.