Bazarul din Piața 100 își suspendă activitatea

766

Ca urmare a intrării în vigoare, în 25 octombrie 2021, a restricțiilor impuse prin HG 1130 din 22 octombrie 2021, conform cărora activitatea talciocurilor este permisă până la 30% din capacitatea maximă a spațiului și doar cu participarea persoanelor vaccinate sau trecute prin boală, Administrația Domeniului Public SA Oradea face următoarele precizări:

Începând de miercuri, 27 octombrie 2021, și până vineri, 26 noiembrie 2021, se suspendă activitatea Sectorului Bazar și a celui de alimentație publică din Piața 100, urmând ca, în toată această perioadă, să fie deschis doar Sectorul Auto. Casieria pentru Sectorul Auto va funcționa în zilele de sâmbătă, între orele 8-14, duminică, între orele 8-16, și luni, între orele 8-14.

Conform noilor restricții impuse prin HG 1130, vor avea acces în piață doar persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, precum și cele care au trecut prin boală. Certificatele de vaccinare sau de vindecare vor fi prezentate la intrarea în Piața 100.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.