Băut și fără permis un bărbat a turat mașina până a luat foc. Autoturismul a ars complet

739
pompierii militari din Aleșd 15.03.2018
Foto © AlesdOnline arhivă

O mașină a ars complet, în județul Bihor, după ce șoferul a turat motorul prea mult, ca să poată ieși din șanț.

„Luni, 8 noiembrie, la ora 02.00, pe strada Viilor din localitatea bihoreană Curtuişeni, un bărbat de 31 de ani, din localitatea bihoreană Săcueni, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a derapat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare, iar în încercarea de a ieși cu autoturismul din șanț, a ambalat motorul până când autoturismul a luat foc şi a ars în totalitate”, precizează comisar-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

Conducătorul autoturismului a părăsit locul evenimentului rutier după producerea acestuia, abandonând autoturismul în flăcări, fiind depistat cu operativitate de polițiștii din Curtuișeni.

În urma testării conducătorului autoturismului cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, a mai spus Fărcuța.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii din Curtuișeni.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.