Bătrână căzută în casă, salvată de pompieri

983

Azi, 13 decembrie, în jurul orei 09.00, un apelant al numărului unic 112, solicita intervenția echipajelor specializate pe strada Italiană din Oradea, pentru salvarea vecinei sale, în vârstă de 79 de ani, aflată  într-o situație de urgență.

La fața locului au fost mobilizați pompierii Detașamentului 2 Oradea, care acționând cu accesoriile și echipamentele din dotare, au pătruns prin fereastra unei încăperi în apartamentul indicat de apelant, situat la parter, găsind-o pe proprietară căzută în dormitor, lângă pat, în stare de conștiență, dar cu probleme de natură medicală.

Pompierii militari paramedici din cadrul aceleiași subunități i-au acordat septuagenarei primul ajutor calificat, transportând-o ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.