Bărbatul împușcat accidental într-o pădure din Remetea a decedat!

2185

Bihoreanul în vârstă de 46 de ani, din Meziad care a fost împușcat accidental, de către un coleg vânător în timpul unei partide de vânătoare a decedat în după-masa zilei de sâmbătă, la Spitalul Județean Oradea. Bărbatul se afla pe secția de ATI, unde medicii au încercat imposibilul pentru a-l salva.

„Colegii de pe secția de Terapie Intensivă unde era internat, mi-au spus că pacientul a decedat”, a declarat managerul spitalelor orădene dr Dușe Adrian, pentru bihon.ro.

Medicii au reușit doar să-i scoată câteva fragmente de os și să-i facă decompresie, fără a reuși să-i extragă glonțul care a pătruns în creier. Surse spitalicești mai spun potrivit sursei citate, că a pierdut materie cenușie. În ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, bărbatul a pierdut lupta cu viața.

Informaţia a fost confirmată și de ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor, Ioana Lascău care a explicat că, odată cu moartea victimei, s-a schimbat şi încadrarea juridică a faptelor, din vătămare corporală din culpă în ucidere din culpă.

Citește și:

Barbat în stare gravă după ce a fost împușcat la o partidă de vânătoare

„Vânătorul, Marius Laza, împușcat ieri, 7 mai , 2021, de către colegul său, a pierdut lupta cu viața în urmă cu câteva minute. De apreciat efortul medicilor de la Spitalul Județean care s-au dedicat supraomenesc în salvarea victimei, luptând ore întregi pentru a extrage glonțul înfipt în craniu. Din păcate, șansele de supraviețuire au fost încă de la început infime, astfel că în cursul zilei de azi, la 24 de ore de la momentul tragicului accident, s-a constatat decesul. Dumnezeu să te odihnească în pace, Marius Laza (sursă foto profil personal facebok Marius Laza)!”, se arată în postarea de pe Facebook a paginii De Pe Valea Roșiei, cea care a anunțat inițial și incidentul.

Vânătorul, Marius Laza, împușcat ieri, 7 mai , 2021, de către colegul său, a pierdut lupta cu viața în urmă cu câteva…

Publicată de De Pe Valea Rosiei pe Sâmbătă, 8 mai 2021

Știre în curs de actualizare…

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.