Bărbat transportat cu elicopterul SMURD la spital, după ce a fost înțepat de o viespe (video)

4446
Elicopter smurd
Foto ©️ Dumitras Horea

Un bărbat din Săliște de Vășcău a fost transportat la spital, după ce a fost înțepat de un găun (un viespe mare).

Evenimentul s-a petrecut sâmbătă dimineață, în satul Săliște de Vășcău. În jurul orei 08:00, bărbatul cosea iarba, când a fost înțepat de un găune.

Potrivit BIHON.RO, pentru început bărbatului i s-a acordat primul ajutor la fața locului. Apoi martorii au sunat la 112 și au comunicat dispecerilor situația. Pentru aducerea la spital a bărbatului a fost adus un elicopter SMURD. Starea acestuia s-a îmbunătățit, iar bărbatul și-a revenit, spre bucuria constătenilor lui și a martorilor aflați la fața locului.

Saliste de Vascau BihorBărbat din comuna Cristiorul de Jos, înțepat de găuni (gărgăuni), preluat de elicopterul SMURD

Publicată de Dumitras Horia Claudiu pe Sâmbătă, 22 august 2020
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.