Bărbat sancționat de către polițiști pentru distrugerea unui arbore

840

Un orădean a fost sancționat contravențional de către polițiștii din cadrul Direcției Poliției Locale Oradea după ce a fost identificat ca fiind agresorul rădăcinilor unui arbore, dar și că depozita deșeuri pe domeniul public.  

Ca urmare a apariției în presă a unui articol cu privire la vătămarea unui arbore aflat pe domeniul public, pe strada Blaise Pascal din Oradea, polițiștii din cadrul Direcției Poliției Locale s-au autosesizat identificând făptuitorul. 

Astfel, în urma controalelor efectuate în teren au fost aplicate două sancțiuni contravenționale. Una pentru vătămarea rădăcinilor arborelui și altă sancțiune pentru depozitarea diferitelor tipuri de deșeuri pe domeniul public, în vecinătatea blocului unde cetățeanul locuiește. 

Polițiștii locali încurajează cetățenii municipiului Oradea să sesizeze astfel de fapte la numărul de telefon 0259 960 sau în scris la adresa de mail [email protected]

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.