Bărbat rănit, aflat pe acoperișul unei clădiri, salvat de pompieri (video)

624

Joi, 28 ianuarie, pompierii militari orădeni au intervenit pe strada Corneliu Coposu din municipiu pentru salvarea unei persoane.

La ora 11.15, un apelant al numărului unic 112 solicita intervenția echipajelor specializate, precizând faptul că a căzut de la același nivel și că, din cauza durerilor resimțite, nu se poate deplasa, acesta aflându-se pe acoperișul unei clădiri cu trei niveluri.

Pentru salvarea victimei, la locul indicat au fost mobilizate de urgență, un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea, cu o autospecială de lucru la înălțime, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Victima a fost asistată de echipajele medicale și coborâtă în siguranță, de pompieri, pe o targă amplasată în nacela autospecialei de lucru la înălțime.

Bărbatul, care prezenta suspiciune de fractură bazin, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.