1.5 C
Aleşd
joi, 7 decembrie 2023

Bărbat prins în Vama Bors cu un permis de conducere fals. L-a “cumparat” cu 1.000 de euro din R.Moldova

În data de 10.07.2018, în jurul orei 06.30, la Punctul de Trecere a Frontierei  Borș, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român Daniel N., în vârstă de 37 de ani, cu domiciliul în județul Arad, la volanul unui autoturism marca Mercedes, înmatriculat în România.

- Publicitate -

La controlul specific, bărbatului i s-a solicitat să prezinte pe lângă documentele de identitate şi permisul de conducere. Acesta a prezentat un permis de conducere ce purta însemnele autorităților din R.Moldova.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals, motiv pentru care bărbatul a fost dus la sediul instituției pentru cercetări. În urma verificărilor efectuate, colegii noștri au constatat că persoana în cauză nu are permis de conducere românesc sau moldovenesc.

Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a procurat permisul de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaște, plătind suma de 1.000 de euro, pe teritoriul R.Moldova.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,494FaniÎmi place
1,745CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI