Bărbat prins în Vama Borș cu un Mercedes-Benz furat din Italia

630
Bărbat prins în Vama Borș cu un Mercedes-Benz furat din Italia-800x480
Foto © poliția de frontieră

Marți, 15 mai, la Vama Borș s-a prezentat pentru a ieși din țară Călin S., cetăţean român în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul în județul Bihor, conducând un autoturism marca Mercedes-Benz, fabricat în 2014.

În urma verificărilor suplimentare din bazele de date, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figura ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă ce a fost introdusă de autorităţile din Italia în data de 13.02.2018. Bărbatul le-a declarat polițiștilor că urma să predea mașina unui conaţional, în Ungaria, neştiind că maşina este în atenția autorităţilor italiene.

„În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu permis de conducere suspendat, iar mijlocul de transport, în valoare de aproximativ 20.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Borș până la finalizarea cercetărilor” a precizat purtătorul de cuvânt, comisarul-șef Laura Beatrice Bondar.