Bărbat prins de poliţişti după ce a furat lănţişorul de aur de la gâtul unei femei

442
Foto caracter ilustrativ

Miercuri, 17 septembrie, poliţiştii orădeni au fost sesizți în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 de la o femeie de 72 de ani, din municipiul Oradea, că, în jurul orei 09.30, în timp ce se afla în faţa uşii de acces în imobilul unde locuieşte, o persoană necunoscută i-a smuls de la gât un lănţişor din aur cu medalionși apoi a fugit, cauzând un prejudiciu estimat la 800 de lei. 

 

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi în urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, aceștia au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 37 de ani, din comuna Holod, judeţul Bihor. Acesta a fost depistat de poliţiştii orădeni la scurt timp de la sesizarea faptei, pe o stradă din municipiul Oradea, având asupra sa lănţişorul sustras.

În urma administrării probatoriului în cauză, poliţiştii orădeni l-au reţinut pe bărbatul de 37 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

De asemenea, poliţiştii orădeni au recuperat de la cel în cauză, bunurile sustrase.

Vineri, 18 septembrie a.c., cel în cauză va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul se va adresa Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.