Bărbat, jefuit şi lovit în plină stradă. Agresorul a fost reținut de polițiști

701
Reținuți de polițiști-800x463
Foto caracter ilustrativ

Joi, 27 august, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea au reținut, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliției Județean Bihor, un bărbat de 43 de ani, din Luduș, județul Mureș, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, în cursul aceleiași seri, în jurul orei 21.30, în timp ce se deplasa pe strada Olimpiadei din municipiul Oradea, l-ar fi deposedat, prin violenţă, pe un bărbat de 56 de ani, din comuna Lăzăreni, județul Bihor, de o borsetă în care avea 85 de lei şi diverse acte. După comiterea faptei, bărbatul de 43 de ani ar fi fugit, fiind prins în flagrant delict de o patrulă a Poliției Locale Oradea, în imediata apropiere. 

Prejudiciul a fost recuperat integral.

Vineri, 28 august a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea îl vor prezenta pe bărbatul de 43 de ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul se va adresa Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie. 

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.