Bărbat găsit mort în Crișul Repede

1520
Barca pompieri
Foto caracter ilustrativ

Un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost găsit mort sâmbătă, 20 iulie, în jurul orei 13:00, în Crișul Repede.

 

Potrivit maiorului ISU „Crișana” Bihor, cadavrul a fost descoperit în zona podului din cartierul Dragoș Vodă din municipiul Oradea.

„La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj de descarcerare cu barcă și un echipaj medical. Colegii au scos persoana de sex masculin, de aproximativ 40 de ani, din Criş. Persoana este decedată şi urmează ca organele de poliţie să facă cercetări”, a declarat maiorul.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oradea efectuează cercetări pentru identificarea persoanei, iar în urma efectuării necropsiei se va stabili cauza decesului.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.