Bărbat găsit decedat într-o baracă incendiată

1129

În după-amiaza zilei de miercuri, 08 decembrie, un apelant al numărului unic 112, a sesizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor cu privire la producerea unui incendiu la o construcție improvizată, pe strada Calea Borșului din Oradea.

​La locul indicat de apelant au fost mobilizate două echipaje din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, care au stins rapid incendiul ce se manifesta generalizat la o baracă din lemn. 

​Din nefericire, după lichidarea flăcărilor, forțele de intervenție au găsit un bărbat decedat, în interiorul construcției.

​Cauza şi împrejurările producerii evenimentului sunt în curs de cercetare.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.