Bărbat fugit din Spitalul de Psihiatrie şi Măsuri de Siguranţă Ştei, căutat de polițiști

842
COSMA IOAN
COSMA IOAN

Update: Maramureșeanul fugit din Spitalul de Psihiatrie Ștei, găsit în localitatea bihoreană Câmpani. „Vineri, 25 iunie, la ora 20.15, pe o stradă din localitatea bihoreană Câmpani, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ștei au depistat un bărbat de 56 de ani, din comuna Groșii Țibleșului, judeţul Maramureș”, transmit reprezentanții poliției.

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Ştei au fost sesizați la 24 iunie, la ora 18.20, de reprezentanţii Spitalului de Psihiatrie şi Măsuri de Siguranţă Ştei că un bărbat de 56 de ani, din comuna Groșii Țibleșului, judeţul Maramureș –COSMA IOAN– a plecat voluntar din spital în cursul dimineții de 24 iunie a.c., în jurul orei 11.00 și nu a mai revenit.

Acesta era internat medical provizoriu în respectiva unitate sanitară specializată din cursul lunii noinembrie 2019, pentru săvârşirea infracţiunii de loviri și alte violențe.

SEMNALMENTE: înălţime 1,75 m, greutate 75 – 80 kg., constituție slabă, faţă ovală, păr șaten, prezintă calviție frontală, ochi căprui.

ÎMBRĂCĂMINTE: Pantaloni bleumarin și tricou bleumarin cu inscripția SPS.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!