Bărbat dispărut dintr-un spital din Bihor. L-ați văzut?

492
DUDAS LEONARD FLORIN
DUDAS LEONARD FLORIN
 

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizați marți, 15 iunie a.c., de familia unui bărbat de 34 de ani, din comuna Șimian,sat Șimian, județul Bihor – DUDAS LEONARD FLORIN– că acesta a plecat voluntar în cursul zilei de 14 iunie a.c., în jurul orei 17.30, de la o unitate spitalicească din Oradea, unde a fost transportat pentru îngrijiri medicale, în urma unui accident casnic și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,70 m, greutate 78 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr șaten închis, tuns scurt. Pe obrazul stâng prezintă o cicatrice recentă.

ÎMBRĂCĂMINTE: Tricou maro, pantaloni de trening albastru închis, pantofi sport negri.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.