Bărbat dispărut, căutat de poliție

658
ROSTAȘ AUGUSTIN
ROSTAȘ AUGUSTIN

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Girișu de Criș au fost sesizați la 3 septembrie, de familia unui bărbat de 33 de ani, din localitatea Tărian, județul Bihor – ROSTAȘ AUGUSTIN – că acesta a plecat voluntar de la domiciliu la 16 august 2019, în jurul orei 14.00 și nu a mai revenit.

Acesta a mai fost plecat voluntar de la domiciliu în repetate rânduri, revenind de fiecare dată.

SEMNALMENTE: înălţime 1,65 m., 50 de kg., faţă ovală, ten măsliniu, ochi negri, păr negru, tuns scurt, fără semne particulare.

ÎMBRĂCĂMINTE: Cămașă albă cu dungi verticale, roșii, pantaloni negri și pantofi negri, din piele.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.