Bărbat din Diosig dat dispărut de familie. L-aţi văzut?

212
LACZKO IOSIF
LACZKO IOSIF
 

Un bărbat de 43 de ani este căutat de familie și polițiști după ce, a plecat din municipiul Sibiu spre casă și nu a mai ajuns.

Polițiștii Postului de Poliție Diosig din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați la 13 ianuarie, în jurul orei 13.20, de familia unui bărbat de 43 de ani, din localitatea Diosig, județul Bihor – LACZKO IOSIF – că, în cursul zilei de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 22.00, acesta a plecat voluntar din municipiul Sibiu, afirmând că pleacă spre domiciliu, dar nu a mai ajuns acasă.

SEMNALMENTE: înălţime 1,60 – 1,65 m, greutateaproximativ 65 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ochicăprui, păr negru. Are un tatuaj pe unul dintre antebrațe. 

ÎMBRĂCĂMINTE: Geacă de culoare închisă, salopetă neagră, iar în picioare purta bocanci.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.