Bărbat din Borod, condamnat la închisoare pentru furt și lovire sau alte violențe

1800
Reținut de polițiști
Foto caracter ilustrativ

Condamnat la închisoare pentru furt și lovire sau alte violențe, depistat și încarcerat de polițiștii din Borod.

 

Marți, 15 februarie, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au identificat și reținut un bărbat de 26 de ani, din comuna Borod, județul Bihor.

Judecătoria Aleșd a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 3,3 ani de închisoare, pentru comiterea infracțiunilor de furt și lovire sau alte violențe.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.