Barbat de 79 de ani prins, de politisti, in timp ce taia ilegal 3 arbori de esenta răchită

2859
Topor lemne tăiate ilegal
Foto caracter ilustrativ

Delict silvic constatat de polițiștii beiușeni.

Luni, 17 februarie, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au depistat un bărbat de 79 de ani, din comuna Căbești, județul Bihor, în timp ce tăia trei arbori de esență răchită, în volum total de 2,96 metri cubi, fără a poseda documente de proveniență.

Materialul lemnos în valoare de 317,47 lei, a fost confiscat și predat Asociației Urbariale Sohodol, iar cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.