Bărbat de 63 de ani căutat de polițiști

796
CIOARA IOAN
CIOARA IOAN

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Polițiștii Secției nr.9 de Poliție Rurală Cefa au fost sesizați la 29 decembrie, că, în cursul zilei de 23 decembrie a.c., CIOARA IOAN, de 63 de ani, din localitatea Gurbediu, comuna Tinca, județul Bihor, domiciliat fără forme legale în localitatea bihoreană Gepiu a plecat de acasă și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime aproximativ 1,68 – 1,80 m, greutate aproximativ 65 de kg., constituție slabă, faţă ovală, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt, poartă mustață.

ÎMBRĂCĂMINTE: Nu au fost furnizate detalii cu privire la vestimentația pe care acesta o purta la data dispariției.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.