Bărbat dat dispărut. Sunați la 112 dacă l-ați văzut!

713
 

URSUȚ AUREL, de 60 de ani, din comuna Batăr, sat Tăut, județul Bihor, a plecat voluntar de la domiciliu la 18 iunie 2018, în jurul orei 17.00 și nu a mai revenit. Conform declarațiilor familiei, acesta s-ar fi îndreptat înspre malul Crișului Negru, la pescuit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,70 m, greutate 90 kg., faţă rotundă, ten deschis, ochi căprui, păr cărunt, tuns scurt, nu are semne particulare.

ÎMBRĂCĂMINTE: Îmbrăcămintea pe care o purta a fost găsită pe malul Crișului Negru, în localitatea de domiciliu. Sub îmbrăcăminte, purta un costum de baie negru cu alb și roșu.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.