Bărbat, condamnat la închisoare pentru act sexual cu un minor, ajuns după gratii

523

Condamnat la închisoare pentru act sexual cu un minor, depistat și încarcerat de polițiștii bihoreni.

Marți, 27 aprilie, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat și reținut un bărbat de 34 de ani, din localitatea Valea lui Mihai, județul Bihor.

Judecătoria Marghita a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la un an și 10 luni de închisoare în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.