Bărbat căutat de poliţişti după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors

859
TYEPAK MARK RICHARD
TYEPAK MARK RICHARD

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Borș au fost sesizați la 24 martie, de familia unui tânăr de 25 de ani, din comuna Borș, sat Santău Mare, judeţul Bihor – TYEPAK MARK RICHARD – că acesta a plecat voluntar de la domiciliu în cursul zilei de 20 martie 2021, în jurul orei 16.30 și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,70 m, greutate 65 kg., constituție atletică, faţă ovală, păr negru, tuns scurt, cu început de calviție, ochi căprui, are un tatuaj pe gât, de asemenea, prezintă alte tatuaje pe degetele de la mâini, pe piept și pe un picior. 

ÎMBRĂCĂMINTE: Geacă maro deschis, tricou negru, blugi albastru închis, pantofi sport albi cu dungă neagră.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.