Bărbat amendat de Comisarii Gărzii de Mediu Bihor după ce l-au prins că are acasă un atelier clandestin de dezmembrări auto

2403

Ca urmare a patrulărilor efectuate de comisarii Gărzii de Mediu pe raza UAT Nojorid, a fost identificată o nouă locaţie în care se desfăşoară activitate de dezmembrări auto. Acestă locaţie aparţine unei persoane fizice neautorizate din punct de vedere al protecţiei mediului şi care nu deţine Autorizaţie de Funţionare eliberată de UAT.


Dezmembrarea autovehiculelor se desfăşoară în condiţii improprii, fără respectarea prevederilor legale. La data controlului deşeurile rezultate din operaţiunile de dezmembrare: deşeuri feroase, de anvelope, de ulei uzat, mase plastice, filtre de ulei, etc, sunt DEPOZITATE NECORESPUNZĂTOR DIRECT PE SOL, iar o parte din aceste AU FOST INCENDIATE în recipiente metalice.

Astfel persoana fizică identificată a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 2000 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 212/2015.

“Ca urmare a controalelor efectuate în septembrie pe raza UAT Cherechiu, a activităţilor dedezmembrări auto, ne bucurăm de întreaga colaborare a reprezentanţilor primăriei Cherechiu, care au continuat acţiunile de verificare a neconformităţilor în domeniul mediului şi au identificat o persoană fizică pe raza satului Târguşor care elimina necorepunzător deşeurile de anvelope uzate, prin incendiere. Astfel reprezentanţii UAT Cherechiu au aplicat o sancţiune contravenţională persoanei fizice în valoare de 400 lei”, transmit comisarii Gărzii de Mediu.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.