Bărbat accidentat mortal de tren

3920
Tren CFR
Foto ©️ AlesdOnline arhivă

Un bărbat și-a pierdut viața miercuri dimineață, după ce a fost lovit de tren.

 

Potrivit polițiștilor miercuri, 22 iunie, în jurul orei 10.35, polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bihor – Postul de Poliție T.F. Valea lui Mihai au fost sesizați în urma unui apel primit prin S.N.U.A.U. 112 că, în jurul orei 10.30, pe raza localității bihorene Valea lui Mihai, trenul InterRegio care circula pe relația Baia Mare – Viena, a accidentat mortal un bărbat.

Victima a fost identificată ca fiind un bărbat de 78 de ani, din Valea lui Mihai, județul Bihor. 

Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. 

Polițiști din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui  procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita, pentru stabilirea cu exacitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.