Bănuit că ar fi sustras electronice în valoare de peste 5.100 de lei, dintr-un magazin, reţinut de poliţişti

220


Miercuri, 15 iulie, poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au fost sesizaţi de reprezentanţii unui magazin din municipiul Oradea că, la 13 iulie a.c., în jurul orei 19.30, persoane necunoscute ar fi sustras de pe rafturile magazinului trei console de jocuri, cauzând un prejudiciu total de 5.187 de lei,

În urma cercetărilor efectuate, la scurt timp de la sesizare, poliţiştii orădeni au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 68 de ani, din municipiul Cluj Napoca, judeţul Cluj, de la care au recuperat parţial prejudiciul.

În urma administrării probatoriului în cauză, poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului l-au reţinut pe bărbatul de 68 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor. Joi, 16 iulie a.c., cel în cauză va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, în vederea dispunerii de măsuri legale faţă de acesta.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

Condamnat la închisoare pentru infracţiuni rutiere, încarcerat de poliţiştii bihoreni.

Tot miercuri, la ora 16.45, poliţiştii posturilor de poliţie rurală Sălacea şi Tarcea au depistat şi reţinut un bărbat de 32 de ani, din comuna Sălacea, judeţul Bihor.

Judecătoria Marghita a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.