25.3 C
Aleşd
miercuri, 24 iulie 2024
Blue Container Aleșd

Avansează lucrările  la primul bloc de locuințe de serviciu construit de ADLO

Avansează lucrările la primul bloc de locuințe de serviciu pe care Agenția de Dezvoltare Locală (ADLO) îl construiește lângă Șoseaua de Centură din Oradea, în proximitatea râului Crișul Repede. 

Stadiul lucrărilor la primul bloc de locuințe de serviciu pe care ADLO îl construiește pe Str. Ovid Densușianu a ajuns la un procent de 25%. 

“S-au turnat stâlpii verticali la etajul 2 și urmează turnarea planșeului peste etajul 2, respectiv turnarea elementelor verticale peste etajul 3. Regimul de înălțime este de S+P+5E cu destinația de locuințe de serviciu, a câte 65 apartamente pentru fiecare bloc. Apartamentele sunt destinate pentru a fi închiriate companiilor la prețuri atractive”, a precizat Alina Silaghi, directorul ADLO 

Pentru primul bloc, licitația privind proiectarea și execuția a fost demarată la sfârșitul anului trecut si s-a încheiat în luna iulie 2021, finalizarea lucrărilor având ca termen decembrie 2022. Alte două blocuri cu câte 65 de apartamente fiecare vor mai fi construite de către ADLO, în perioada următoare.

La nivelul parterului se află accesul principal în clădire și 10 apartamente. Acestea sunt de două tipuri: 9 apartamente cu o cameră și 1 apartament cu două camere. Tot la nivelul parterului se află și un punct termic. Fiecare imobil dispune de aceeași organizare funcțională pe nivele. La nivelul etajului 1 se propun 11 apartamente: 10 apartamente cu o cameră și un apartament cu două camere. La nivelul etajelor 2, 3, 4, 5 se propune aceeași organizare funcțională precum la etajul 1. Accesul va fi asigurat de o scară și un lift pentru 5 persoane. 

Locuințele de serviciu vor fi închiriate companiilor interesate, la prețuri atractive.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,932FaniÎmi place
1,733CititoriConectați-vă
986CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,620AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI