Avansări în grad la Jandarmeria Bihor

414
Jandarmeria Bihor

Cu prilejul Zilei Naționale a României, pentru merite deosebite și pentru modul exemplar în care și-au desfășurat activitatea, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor au fost avansați în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, 14 jandarmi: 2 ofițeri și 12 subofițeri. 

Din rândul acestora se evidențiază cei trei camarazi care au intervenit în salvarea a două vieți omenești dintr-un incendiu

Inspectorul Șef, colonel Ioan Bogdan, a înmânat noile grade cadrelor avansate, transmițându-le cele mai frumoase gânduri și îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, România!

Acest eveniment important din viața militarilor marchează atât maturitatea profesională cât și imboldul de a merge mai departe cu aceeași determinare. 

Felicitări tuturor și mult succes în activitatea viitoare!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.