Autoturism căutat de autorităţile din Franța, descoperit de poliţiştii de frontieră din Valea lui Mihai

259

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Valea lui Mihai au depistat o femeie cetățean român care conducea un autoturism marca BMW, în valoare de 6.000 de euro, căutat de autorităţile din Franța. 

În data de 20.12.2021, în jurul orei 00.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Valea lui Mihai, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră o femeie cetăţean român, în vârstă de 30 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW. 

​La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, polițiștii de frontieră au constatat faptul că, pentru autoturism figurează o alertă ca fiind „bun căutat pentru confiscare“, introdusă de autorităţile din Franța la data de 24.11.2021.

Față de cele constatate, persoana în cauză a declarat că nu avea cunoștiință despre faptul că autovehiculul ar fi căutat de către autorități.

Mijlocul de transport  în valoare de 6.000  de euro a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.