Autoturism autoturism în valoare de 40.000 de euro căutat în Franța, depistat de poliţiştii de frontieră din Valea lui Mihai

149

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Valea lui Mihai au descoperit un autoturism marca Lexus, în valoare de 40.000 de euro, aflat în atenţia autorităţilor din Franța, în aceeaşi zi când a fost introdusă alerta. 

În data de 27.05.2021, în jurul orei 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Valea lui Mihai, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român, în vârstă de 28 de ani, la volanul unui autoturism marca Lexus, înmatriculat în Franța. 

​La controlul de frontieră, în urma verificărilor suplimentare derulate, s-a constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Franța, la data de 27.05.2021.

Autoturismul, în valoare de 40.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.