Autoturism aflat într-o parcare, ars în întregime (foto-video)

828
autoturism încediu strada Sovata din Oradea
Foto ©️ bihon.ro

Un autoturism aflat într-o parcare situată în zona străzii Sovata din Oradea a ars în întregime în urma unui incendiu, produs sâmbătă după-masă.

Incendiul s-a produs în jurul orei 15:11. La fața locului s-au deplasat pompierii orădeni cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă.

„La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la întregul autovehicul. Incendiul a fost localizat și lichidat rapid. Din fericire nu s-au înregistrat victime”, a declarat pentru, Camelia Roșca, maior ISU Crișana.

Cercetările preliminare ale pompierilor indică faptul că incendiul s-a produs din cauza unui conductor electric defect sau neizolat.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.