AUR în valoare de 100.000 de lei, CONFISCAT DE POLIŢIŞTI

1414
 

Aproape jumătate de kilogram de bijuterii din aur fără documente de provenienţă au fost confiscate de poliţiştii din Bihor, în urma unor acțiuni efectuate pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit cu metale și pietre prețioase.

La data de 19 iulie a.c., poliţiştii specializați în investigarea criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au ridicat în vederea confiscării 423 de grame de aur, reprezentând brățări și lanțuri de diferite mărci, deţinute şi oferite spre vânzare fără documente legale de proveniență.

Bijuteriile au fost descoperite la punctul de lucru al unei societăţi comerciale cu sediul în municipiul Oradea, în cadrul unor acțiuni desfășurate de polițiști.

Obiectele comercializate fără documente justificative, în valoare de aproximativ 100.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

Reprezentatul legal al societății, un bărbat, de 35 de ani, din Oradea, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 20.000 de lei.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.